Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A32l13e30š 20M81e88r50t34a

21. 6. 2018 20:07

Co se týče technické stránky věci, tak asi máte pravdu, ale s tím politickým zvládnutím nastalé situace to bude horší. Idealizovat si první republiku a hledat v ní vzor je však podle mne hloupé. S průmyslovou revolucí nás nejspíše čeká i radikální proměna politického systému a je jen otázkou, kterým směrem se dáme. Když vidím jak je dnes společnost silně individualistická, tak mám obavy, zda dojdeme k nějakému rozumnému koncensu.

1 0
možnosti
JL

Je zajimave, pane Kozaku, ze ve vasem vypisu co se zmeni v prumyslu pri nastartovani prumyslove revoluce 4.0, jste se vubec nedotknul organizaci statu. Vase dva posledni odstavce (prezident a parlament) zustaly stejne. Jeho historie bez velkych zmen pochazi z roku 1863, kdy absolutismus (Bach) v Rakousku se zmenil v konstitucni monarchii.

Je opravdu smesne mit prumysl na svetove urovni a politicky bojovat v systemu ktery nam za 26 let prinesl 3 urednicke vlady, patove vyhodnoceni voleb a pulrocni obdobi bezvladi (Topolanek a Paroubek), "koalicni" handrkovani o postech a programu vlady po kazdych volbach (Sobotka, Babis a Belobradek trvalo 93 dni) a na konec dnesni politicka situace v CR, kdy prezident si hraje na Boha a jmenovany premier je obzalovany z pronevereni penez z EU. Uz samotne volby pouzivaji ideologicke soutezeni s malou moznosti pro volice mit sveho zastupce.

Muj nazor na moznost byt v teto revoluci na prednim miste je veden neduverou ve spravne organizaci teto revoluce v CR.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 795x
Jsem docent na UTB ve Zlíně. Specializuji se na marketing, marketingovou komunikaci a řízení vztahů se zákazníky. V těchto oborech publikuji vědecké články a monografie. Mimo klasických výstupů jsem i držitel tří patentů.

Seznam rubrik